luni, 8 iulie 2013

Secret garden.Al treilea blog administrat de mine pe Blogger. Sper să nu dau greș cu acesta.
Știu că, de obicei, în prima postare, majoritatea oamenilor se prezintă, atribuindu-și numeroase adjective sau caracteristici pe care le sustrag din spusele altora. Sau din cum vor ei să se vadă. Eu nu mă caracterizez. Nu-mi place și nici nu sunt bună la așa ceva.
La momentul ăsta ar trebui să scriu o continuare a unei povești nepostate încă pe Wattpad. Și eu ce fac? Stau și scriu aici cuvinte fără sens.
Oooooooricum, motivul pentru care am început acest blogușor i se datorează în parte Monicăi, o persoană minunată căreia îi mulțumesc prin acest intermediu pentru că și-a folosit talentele de convingere pe mine. Și nu a eșuat.
Iar dacă ați picat pe-aici din greșeală, nu-i nimic. În curând vă veți îndrăgosti de modestia mea și nu veți mai dori a părăsi acest locșor. Știu eu.


8 comentarii:

 1. ”Monicăi, o persoană minunată căreia îi mulțumesc prin acest intermediu pentru că și-a folosit talentele de convingere pe mine. ” Whaaat? Aww, Brioșel a mea. ♥ Te mănânc dacă îți ștergi blogușorul.

  RăspundețiȘtergere
 2. Is that really... Is that really... BRIOSEL POSTEAZA?!
  Fuuu, cred ca trebuie sa ma intind:)) ^.^

  RăspundețiȘtergere
 3. Hello,Brioşel! :* Stai să te şterg puţin de praaf :* .Aşa,acum eşti din nou aici,curăţică şi pregătită pentru un nou început,da? :*

  RăspundețiȘtergere